Echte vakmannen   Vrijblijvende en duidelijke offertes   Één contactpersoon   Eerlijke prijs-kwaliteits verhouding

M

Contactgegevens

Tel: +31 6 57906766
Email: info@tkharmsen.nl
Adres: Wildforster 70, 3772WE Barneveld

Home » Diensten

Diensten

Wij bieden verschillende diensten aan zodat u volledig ontzorgd wordt

We voorzien u van alle timmer- en kluswerkzaamheden

Wij zijn uw complete partner voor alle timmer- en kluswerkzaamheden. Als toegewijd timmerbedrijf begrijpen we dat projecten vaak meer omvatten dan alleen timmer werkzaamheden. Wij en onze partners halen het maximale uit uw project. Wij zorgen ervoor dat uw project de vakmannen krijgt die het nodig heeft. Met een haarscherpe visie op elk project en veelzijdige aanpak zorgen wij ervoor dat elk aspect van uw project met liefde en vakmanschap wordt aangepakt. 

Timmerwerken

Bij Timmer en Klusbedrijf Harmsen hebben we een uitgebreid aanbod van diensten die voldoen aan de diverse behoeften van onze wel gewaardeerde klanten.  Dat kan gaan om op maat gemaakte kastwanden, een complete woning renovatie of het realiseren van een inpandige loggia. Wij staan altijd voor u paraat.

Met een hart van hout word er met passie en liefde op elk detail gelet. Die ene noodzakelijke afwerkplint of net dat rond gefreesde kantje dat is het werk van onze geleerde timmerlieden.

Transparante communicatie

Bij Timmer- en Klusbedrijf Harmsen geloven we sterk in transparante communicatie als fundament voor succesvolle samenwerkingen. Wij begrijpen dat uw projecten, groot of klein, nauwgezette aanpak vereisen en daarom zullen wij u als klant betrekken bij elke fase van het proces. Onze open communicatielijnen zorgen ervoor dat uw visie en wensen volledig begrepen worden, wat essentieel is voor het realiseren van een project dat aan uw verwachtingen voldoet.  stel gerust al uw vragen wij zijn ervoor om ze te beantwoorden. Door middel van heldere en duidelijke communicatie streven we ernaar om niet alleen de juiste diensten te leveren, maar ook een samenwerkingservaring die voldoening schenkt en vertrouwen opbouwt.