Echte vakmannen   Vrijblijvende en duidelijke offertes   Één contactpersoon   Eerlijke prijs-kwaliteits verhouding

M

Contactgegevens

Tel: +31 6 57906766
Email: info@tkharmsen.nl
Adres: Wildforster 70, 3772WE Barneveld

Home » Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wie zijn Timmer- en Klusbedrijf Harmsen? Dat leest u hieronder.

Timmer- en Klusbedrijf Harmsen

David harmsen is de trotse eigenaar van Timmer- en Klusbedrijf Harmsen samen met ons team hebben we een indrukwekkende staat van dienst van meer dan 10 jaar in de branche, Wij hebben het genoegen gehad om talloze klanten blij te maken met ons vakmanschap op het gebied van timmerwerk. Onze passie voor het ambacht begon in Barneveld, waar onze liefde voor het creëren en bouwen werd aangewakkerd.

Als vakmannen streven we naar kwaliteit en tevredenheid op al onze klussen. We zetten ons volledig in om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Onze professionele aanpak en oog voor detail hebben bijgedragen aan de positieve reputatie van ons bedrijf.

Passie voor het vak

Onze passie voor het vak van timmermannen zit diepgeworteld en drijft ons dagelijks om het beste werk af te leveren. Het is niet slechts een beroep, maar een ware roeping waarin we onze creativiteit en vaardigheden volledig kunnen benutten. Het voldoening schenken aan onze klanten door middel van kwalitatief vakmanschap is voor ons een bron van trots en motivatie. Het proces van het creëren en bouwen, het zien van ruwe materialen transformeren tot iets functioneels en esthetisch, is voor ons een voortdurende inspiratie. Deze passie stimuleert ons voortdurende streven naar perfectie en het is deze toewijding die we in elk project stoppen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat niet alleen aan de verwachtingen voldoet, maar deze overtreft.

Jaren ervaringen

Opdrachten voltooid

Tevreden klanten